Jogi nyilatkozat

Szerzői jog
Minden jog fenntartva a honlap elrendezésére, grafikájára, tartalmára, szövegekre, képekre, logókra, védjegyekre az Image szalon (Korona Sörház Kft.) számára. Megjelenésünk oldalai szerzői jogot élveznek.

Különösen a sokszorosításokra, fordításokra és más elektronikus médiákba való bevitelre és feldolgozásra vonatkozik a szerzői jogi védelem. Információk vagy adatok sokszorosításához, különösen szövegek, szövegrészek vagy képanyagok használatához előzetes írásos hozzájárulás szükséges.

A weboldali használati anyagaihoz való hozzájárulásnak kérelmét a következő címre kell elküldeni: Korona Sörház Kft., 8000 Székesfehérvár, Mancz J. u. 6. A félreértések elkerülése végett, a weboldal bárminemű tartalmának használatához fel kell tüntetni, hogy az információ a „Korona Sörház Kft. szerzői jogi védelme alatt áll.

A weboldal hozzáféréséhez a használati útmutató feltételeit kötelező elfogadni.

Jogi nyilatkozat
A weboldal tartalmát a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze. Ezen információk teljességéért vagy helyességéért azonban nem vállalunk garanciát, illetve nem vállalunk felelősséget a honlapon történő esetleges hibákért sem.

A weboldalt mindenki saját felelősségére használja. Saját gépe védelme érdekében javasolt vírusirtó program letöltése. A számítógépes rendszerben bekövetkező esetleges késedelemért, hibáért, hiányos információ áramlásért Korona Sörház Kft. nem tehető felelőssé.

Felelősség kizárása harmadik fél oldalaira vonatkozóan
Az internetes megjelenés oldalai kapcsolódásokat is tartalmaznak az Internet más weboldalaihoz, melyeket harmadik fél tart karban, és melyek tartalma a Korona Sörház Kft. számára nem ismert. A Korona Sörház Kft. csak esetleges hozzáféréseket közvetít ezekhez a weboldalakhoz és nem vállal felelősséget azok tartalmáért.

Azoknak az Internet oldalaknak a tulajdonosai, amelyekre a Korona Sörház Kft. internetes megjelenéséről hyperlinkek vezetnek, az oldalak tartalmáért, az ott kínált áruk értékesítéséért és a megrendelés lebonyolításáért kizárólag saját maguk felelnek.