Póthajak

Hajhosszabbítás Székesfehérváron az Image szalonban megfizethető áron. Minőségi póthajak, profi hajhosszabbítás a legjobb hajkímélő technikákkal, több éves szakmai gyakorlattal.

Póthaj színmélységek

Célszerű olyan hajszínt választani, amelyik megegyezik az eredeti haj színével. Sosem szabad a hajtövünk színéhez viszonyítani, ugyanis a hajunk ott mindig sötétebb.

3 4 5 6 7
8 9 10 11 platina
rezvoros intenziv-voros borvoros Ombree

 

Póthajak előkészítése hajhosszabbításhoz, hajdúsításhoz

Tresszelés

Póthajak kézi tresszelése (hajfelvarráshoz) A levágott copf osztályozásra kerül (a rövid hajszálakat kifésüljük belőle, szálra húzzuk), majd tresszpad segítségével kézzel felfűzzük a póthajat. A méretre fűzött hajat többször vékonyan átvarrjuk, mely tökéletesen a fejhez simul, a gépi tresszeléssel ellentétben. Igény esetén melírozott tressz-készítést is vállalunk.

Tressz

 

Tincsezés

Póthajak kézi tincsezése (mikrogyűrűzéshez, keratinos hőillesztéshez) Az osztályozott copfokat, kartácsba tesszük /a megfordult szálirány elkerülése végett/, majd kitincsezzük, melyhez 100% keratint alkalmazunk. Igény esetén melírozott tincseket is készítünk.

Tincs

A póthajak előkészítésekor a copfos kiszerelés hosszánál legfeljebb három centimétert veszíthet a póthaj a hosszából. Tresszelés vagy tincsezés előtt kérjük ezt a hosszveszteséget vegye számításba, mielőtt szolgáltatásainkat igénybe veszi.

dreamstimesmall_33041408

Póthajas szolgáltatásaink

Póthaj forgalmazás

A nagykereskedésben megvásárolható póthajak mind tökéletesen alkalmasak hajhosszabbításra vagy hajdúsítára. Az európai- és indiai hajaink kiváló minőségük mellett, magyar pénztárcához szabott árakkal rendelkeznek. Minden póthaj kapható copfos és hajhosszabbításhoz előkészített (tresszelt, tincsezett) formában valamint csatos kiszerelésben is.

facebook_1460741519

Vágott haj vásárlás

Amennyiben hosszú haját le szeretné vágatni, fontos, hogy ne dobja ki a kukába! Hogy miért? Mert mi megvásároljuk Öntől amennyiben egyben (copfban) történik a levágása és a levágott haj hossza eléri a 40 centimétert. További információkhoz vegye fel a kapcsolatot szalonunkkal az elérhetőségeink bármelyikén.

facebook_-1393924676

Póthajak előkészítése

A hajak adás-vétele mellett vállaljuk póthajak előkészítését hajhosszabbításhoz, hajdúsításhoz. A tresszelést, vagy tincsezést (melírozott hajjal is) szakembereink rövid határidővel teljesítik. A póthaj átvétele lehetséges személyesen vagy posta/futár közreműködésével.

Garantált minőség

Az általunk kínált európai országokból importált kiváló minőségű szűz hajak feldolgozatlanul érkeznek hozzánk, amiket igény esetén póthaj kereskedésünk szakemberei készítenek elő, festik be. Mivel minden európai póthaj első kézből hozzánk érkezik be, Magyarországon egyedülállóan alacsony áron juthat garantált minőségű európai hajhoz.

quality