Szolgáltatások

dreamstimeextrasmall_31283641

Európai póthaj nagykereskedelem

Hajaink minőségi válogatott európai copfok, szőkétől a feketéig minden árnyalatban kívánság szerint, egyedi festések, személyre szabott szaktanácsadás. A hajak mind szálirányosak, ezért nem gubancolódnak, amennyiben ez mégis előfordulna akkor mindenképpen garancia van rá és cseréljük. Többféle felrakási technika közül lehet választani. A szalonban hajfeldolgozás is megtalálható mint tradicionális mesterség (tresszelés), illetve a keratinos tincsezés.

Munkánkra garanciát vállalunk. Részletek, további információ: 06-20-3129-821

 

 

Hajhosszabbítás

Többféle technika közül lehet választani hiszen mindenkinek más és más hajtípusa van. Célunk mindenképpen az egészséges haj ezért a különböző technikáinkat úgy alkalmazzuk, hogy a saját haj, több év póthaj használat után is egészséges maradjon.

Fodrászat (női, férfi, gyermek)

Egyedi vágás és festés. Személyre szabott stilisztikai tanácsadás. Gyors és precíz kiszolgálás. Kollégáink állandó képzéseken vesznek részt, ezért mindig a legjobb és legmodernebb technikákat biztosítjuk vendégeink számára.

Műköröm, pedikűr, manikűr

Paraffinos kéz és lábápolás: A szivárvány minden színében lehet választani zselés körmöt és mintákat.

  • Tartós és kíméletes lakkozás (gél lakk)
  • Épített zselés köröm
  • Hagyományos tippes köröm
  • Saját köröm megerősítése
  • Pedikűr
  • Manikűr

Paraffin gép egy vitaminokban gazdag speciális ápolása a bőrnek, mely megfiatalítja az igénybe vett száraz bőrt. Helyre állítja a bőr PH értékét és az elvesztett víz tartalmát, ezért alkalmanként javasolt a kezelés megismétlése, hogy bársonyosan fiatalos maradjon bőre.

Műszempilla

  • 3D műszempilla: Mindennapi használatra alkalmas viselet érzetre és látszatra is természetes dús és szép hosszú hatást kelt.
  • Tincses műszempilla: Ha kellőképpen vigyáz rá a vendég, akkor akár egy hónapig is használható. Viselete kényelmes, sminkek kiemelésére alkalmas.

Hajfeldolgozás

Tradicionális mesterség ami a fodrászat egyik alapja, régen, nagyanyáink lánykorában közkedvelt technika volt hiszen a lányok levágatták hosszú dús hajukat, majd feltresszeltették és bálokon, különböző ünnepi alkalmakon felcsatolták. A kézi feldolgozás sokkal esztétikusabb és tartósabb eljárás mint a gépi.